Pinsesøndag samles hele verden til bøn!

”…hvis mit folk, som mit navn er nævnt over, så ydmyger sig og beder og søger mit ansigt og vender om fra deres onde veje, da vil jeg høre dem fra himlen og tilgive deres synd og læge deres land. ”

— 2 Krønikernes bog 7,14


 

 

 

Brødre og søstre i Kristus,

Global Day of Prayer har set millioner af kristne forenet på samme dag i omvendelse og enig bøn.. Et ekko fra hjertelige bønner om forandrig har lydt fra stadions, åbne pladser, offentlige steder og fra private hjem. Disse bønner havde kraft til at forandre vor verden og fylde nationer med Guds herlighed.

Pinsesøndag lyder kaldet endnu en gang til nationerne fra nord, syd, øst og vest om at deltage i denne bønnerejse igen. Gud bevæger sig i sin mægtige kraft og udfordrer os til at bevæge os sammen med ham. Dette handler ikke om os, men om en verden i desperat behov efter Guds herlighed og hans dybe kærlighed. Det er et kald om at give gensvar på hans indbydelse i 2 Krønnike Bog 7,14 om at ydmyge os selv, bede, søge hans ansigt og omvende os fra vore onde veje. Må han høre vor bøn, tilgive vor synd og læge vort land.

Jeg inviterer dig til at være sammen med millioner af kristne, når vi søger Guds ansigt, og sammen med mennesker fra 220 af verdens nationer vil vi stå i gabet for hans åsyn.

Måtte vi se Hans herlighed.

Graham Power,
Chairman, Global Day of Prayer